Hulp nodig? 0900-9595
Menu Toggle

Oplossingen die ServicePlus geboden heeft

 • Internet storingen verholpen

  Al dagen had ik last van een "haperende" internet verbinding. Ik heb hiervoor gebeld met mijn internet provider, na een uitgebreide controle van de internet provider bleek dat het probleem niet bij de provider lag maar dat er iets thuis niet goed was. ServicePlus heeft dit probleem vakkundig kunnen verhelpen. Het blijkt dat in mijn flat veel buren ook draadloos signaal hebben en deze elkaar verstoren. ServicePlus heeft dit "gemeten" en zo een instelling kunnen doen welke er voor heeft gezorgd dat mijn interent stabiel en snel is. Dank ServicePlus!

 • Printer gekoppeld, stap voor stap via de telefoonservice

  Mijn printer heeft altijd goed gewerkt maar na de aanschaf van een nieuwe laptop kreeg ik de printer niet meer werkend. ServicePlus heeft op een duidelijke en geduldige manier mij stap-voor-stap door het installatie proces heen geholpen waarna ik na een paar minuten al weer kon printen. Super service, dank je.

 • Monteur aan huis heeft de software geinstalleerd en uitgelegd

  Na advies van een buurman heb ik ondanks mijn telefoonangst toch ServicePlus gebeld voor hulp bij het installeren van software (windows 10 upgrade). Toen ik hoorde dat ze ook langs komen om dit bij me thuis op te lossen was ik helemaal happy, een afspraak voor dezelfde dag nog en het probleem was zo verholpen. Erg blij mee.

 • Virus verwijderd

  Ineens was het zover, mijn laptop was besmet met een virus. Redelijk grote paniek thuis en direct ServicePlus gebeld. ServicePlus heeft me hierbij zeer goed en vakkundig geholpen. Het virus is verwijderd en ik heb bij ServicePlus een anti-virus pakket gekocht welke direct (op afstand) is geïnstalleerd waardoor ik nu geen virussen meer kan krijgen. Kan ServicePlus zeker aanbevelen!

Problemen met uw computer of mobiel?

ServicePlus staat klaar wanneer u het nodig hebt.

ServicePlus helpt!
action